Voimme ylpeinä sanoa, että uusien modernien tilojemme, MFC-konseptin myötä ryhmäliikuntamme on noussut aivan uudelle tasolle. Ohjaajamme ovat kokeneita, innostavia ja alan koulutetuimpia. Lupaamme, että löydät meiltä ryhmäliikuntatunnin, joka sopii juuri sinulle.

Ryhmäliikuntatunnit sisältyvät kk- sekä kanta-asiakkaille ilman erillisveloitusta .Tervetuloa!

 


MFC Battle     vaativuus: keskiraskas,  tempo: vauhdikas 

MFC Battle on lyöntejä, potkuja ja väistöjä sisältävä kamppailuaiheinen tehotunti kaikille,jotka haluavat haastaa ja trimmata itsensä parempaan kuntoon. Tunnille on valittu vahdikkaita tekniikoita useista eri kamppailulajeista.

MFC Kahvakuula     vaativuus: helppo / keskiraskas,  tempo: keskinopea

MFC Kahvakuula -harjoittelun tehokkaat ja monipuoliset liikkeet vahvistavat kokonaisvaltaisesti kehon lihaksistoa ja kasvattavat aerobista kuntoa.

MFC Painopallo     vaativuus: helppo / keskiraskas,   tempo: rauhallisesta vauhdikkaaseen

MFC Painopallo on monipuolinen kehon lihaksistoa vahvistava ja liikkuvuutta parantava pääasiallisesti aerobisen liikunnan keinoin tehtävä harjoitusmuoto.

MFC Bowe     vaativuus: helppo / keskiraskas,  tempo: keskinopea

MFC BoWe -kehonpainoharjoittelulla voit tehokkaasti parantaa liikkuvuuttasi, lihasvoimaasi, nopeuttasi sekä kestävyyttäsi. Tunnilla treenataan vain oman kehonpainolla!

MFC Pilates     vaativuus: helppo,  tempo: rauhallinen

MFC Pilates vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, lisää liikkuvuutta ja kehittää ryhtiä. Tunti sopii kaikille, niin vasta-alkajalle kuin huippu-urheilijallekin! 

Pump     vaativuus: helppo / keskiraskas

Tehokas ja yksinkertainen vapailla painoilla suoritettava kestävyysharjoitus. Tunnin aikana treenataan hyvän musiikin tahdittamana kaikki suurimmat lihasryhmät läpi.

Spinning     vaativuus: helppo / keskiraskas

Vauhdikas, monipuolisen musiikin siivittämä sisäpyörätunti. Kehittää tehokkaasti hapenottokykyä ja kestävyyttä. Sisältää vaihtelevia ylä- ja alamäkiharjoituksia sekä intervalliosuuksia yhdistettynä rauhallisempiin palautusjaksoihin. Liikkuva ja vastussäädettävä ohjaustanko tehostaa harjoitusta ottamalla keski- ja ylävartalon mukaan treeniin.

Zumba     vaativuus: helppo

Zumba on hauska, helppo ja energinen tanssitunti, jossa yhdistyvät fitness, tanssi ja latinalaiset rytmit.

Venyttely     vaativuus: helppo

Tunnilla huolletaan kehoa rauhallisesti pitkiä venytyksiä tehden.