“People want to work out on their time, not on yours"! 

   

 

Mahdollisuus ryhmäliikuntatunteihin,

joita miljoonat ihmiset ympäri maailmaa rakastavat!

 

Kesäkauden jumppakalenteri

 

                                                                                                                         

 Tunneille ei tarvitse paikkavarausta!

 

TUNTIKUVAUKSET 

MFC Kahvakuula    

MFC Kahvakuula -harjoittelun tehokkaat ja monipuoliset liikkeet vahvistavat kokonaisvaltaisesti kehon lihaksistoa ja kasvattavat aerobista kuntoa.

MFC Painopallo    

MFC Painopallo on monipuolinen kehon lihaksistoa vahvistava ja liikkuvuutta parantava pääasiallisesti aerobisen liikunnan keinoin tehtävä harjoitusmuoto.

MFC Pilates    

MFC Pilates vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, lisää liikkuvuutta ja kehittää ryhtiä. Tunti sopii kaikille, niin vasta-alkajalle kuin huippu-urheilijallekin! 

Spinning    

Vauhdikas, monipuolisen musiikin siivittämä sisäpyörätunti. Kehittää tehokkaasti hapenottokykyä ja kestävyyttä. Sisältää vaihtelevia ylä- ja alamäkiharjoituksia sekä intervalliosuuksia yhdistettynä rauhallisempiin palautusjaksoihin. Liikkuva ja vastussäädettävä ohjaustanko tehostaa harjoitusta ottamalla keski- ja ylävartalon mukaan treeniin.

LatinDanceMix    

Latindance on hauskaa, helppoa ja energistä tanssia, jossa yhdistyvät lihaskunto, tanssi ja latinalaiset rytmit.

 FASCIAL 

Suomalaísten fysioterapeuttien  kehittämä toiminnallisen liikkuvuuden ja kehonhallinnan tunti, jossa liikutaan rauhallisen lempein liikkein kehon fascioita liu'utellen. Rauhallinen musiikki ja oman hengityksen tahdissa liikkuminen tasapainottaa hiljalleen mieltä ja kehoa lopun rentoutusta unohtamatta!

Les Mills VL BodyBalance

Jooga-, pilates- ja chi -liikkeistä vaikutteita saanut tunti, joka lisää liikkuvuutta, vahvistaa lihaksia, parantaa keskittymiskykykä ja rauhoittaa mieltä.

Les Mills VL BodyCombat

Itsepuolustuslajeista vaikutteita saanut treeni, joka haastaa kuntoasi ja lihaksiasi nostaen samalla energiatasosi kattoon! Lisätehoa tuovat mukaansatempaavat musiikit ja motivoiva ohjaaja.

Les Mills VL BodyPump

Lihaskuntotunti, jossa vahvistetaan kehon suurimpia lihaksia levytangolla ja -painoilla tehtävillä liikkeillä, kuten jalkakyykyllä, sekä penkki- ja pystypunnerruksilla.

Les Mills VL CXWORKS

Puolen tunnin keskivartalotreeni, jonka liikkeet vahvistavat kehomme tärkeimpiä, corelihaksia, sekä pakaroita. Samalla liikkeet kehittävät koko kehon toiminnalista voimaa, mikä mm. ennaltaehkäisee vammoja ja loukkaantumisia.

Les Mills VL SH'BAM

Laji kaikille niille, jotka haluavat treenata ja pitää hauskaa yhdessä paketissa! Tehokas ja ennen kaikkea hauska treeni kestää 45 minuutia ja sen aikana saat nauttia helpoista tanssiaskelista uusimpien hittibiisien tahtiin. Parannat kuntoasi ja voit hetken kokea olevasi aito dancing queen!

Les Mills VL Grit Cardio

Äärimmäisen tehokas ja kovatempoinen tunti, jolla syke sekä kunto taatusti nousee! Tunnilla on yhdistelty monipuolisesti Cardio- sekä ylä- ja alavartalon monipuolisia liikkeitä. Ylivoimainen tehotreeni yleiskunnolle!

 

Ryhmäliikuntatunnit sisältyvät kk- ja kanta-asiakkaille ilman erillistä veloitusta.