Voimme ylpeinä sanoa, että uusien modernien tilojemme, MFC-konseptin myötä ryhmäliikuntamme on noussut aivan uudelle tasolle. Ohjaajamme ovat kokeneita, innostavia ja alan koulutetuimpia. Lupaamme, että löydät meiltä ryhmäliikuntatunnin, joka sopii juuri sinulle.

 

 


MFC Battle     vaativuus: keskiraskas,  tempo: vauhdikas 

MFC Battle on lyöntejä, potkuja ja väistöjä sisältävä kamppailuaiheinen tehotunti kaikille,jotka haluavat haastaa ja trimmata itsensä parempaan kuntoon. Tunnille on valittu vahdikkaita tekniikoita useista eri kamppailulajeista.

MFC Kahvakuula     vaativuus: helppo / keskiraskas,  tempo: keskinopea

MFC Kahvakuula -harjoittelun tehokkaat ja monipuoliset liikkeet vahvistavat kokonaisvaltaisesti kehon lihaksistoa ja kasvattavat aerobista kuntoa.

MFC Painopallo     vaativuus: helppo / keskiraskas,   tempo: rauhallisesta vauhdikkaaseen

MFC Painopallo on monipuolinen kehon lihaksistoa vahvistava ja liikkuvuutta parantava pääasiallisesti aerobisen liikunnan keinoin tehtävä harjoitusmuoto.

MFC Bowe     vaativuus: helppo / keskiraskas,  tempo: keskinopea

MFC BoWe -kehonpainoharjoittelulla voit tehokkaasti parantaa liikkuvuuttasi, lihasvoimaasi, nopeuttasi sekä kestävyyttäsi. Tunnilla treenataan vain oman kehonpainolla!

MFC Pilates     vaativuus: helppo,  tempo: rauhallinen

MFC Pilates vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, lisää liikkuvuutta ja kehittää ryhtiä. Tunti sopii kaikille, niin vasta-alkajalle kuin huippu-urheilijallekin! 

Pump     vaativuus: helppo / keskiraskas

Tehokas ja yksinkertainen vapailla painoilla suoritettava kestävyysharjoitus. Tunnin aikana treenataan hyvän musiikin tahdittamana kaikki suurimmat lihasryhmät läpi.

Spinning     vaativuus: helppo / keskiraskas

Vauhdikas, monipuolisen musiikin siivittämä sisäpyörätunti. Kehittää tehokkaasti hapenottokykyä ja kestävyyttä. Sisältää vaihtelevia ylä- ja alamäkiharjoituksia sekä intervalliosuuksia yhdistettynä rauhallisempiin palautusjaksoihin. Liikkuva ja vastussäädettävä ohjaustanko tehostaa harjoitusta ottamalla keski- ja ylävartalon mukaan treeniin.

LatinDanceMix     vaativuus: helppo

Latindance on hauskaa, helppoa ja energistä tanssia, jossa yhdistyvät lihaskunto, tanssi ja latinalaiset rytmit.

Vatsa-pakara     vaativuus: keskiraskas

Tehokasta ja monipuolista rasitusta, sekä takuuvarmaa poltetta alavartalolle sekä coren lihaksistolle. Reippaaseen tahtiin, hyvän musiiki siivittämänä, ainoastaan kehonpainoa käyttäen saat hyvän ja hikisen treenin aikaan.

 FASCIAL 

Suomalaísten fysioterapeuttien  kehittämä toiminnallisen liikkuvuuden ja kehonhallinnan tunti, jossa liikutaan rauhallisen lempein liikkein kehon fascioita liu'utellen. Rauhallinen musiikki ja oman hengityksen tahdissa liikkuminen tasapainottaa hiljalleen mieltä ja kehoa lopun rentoutusta unohtamatta!

 

Ryhmäliikuntatunnit sisältyvät kk- ja kanta-asikkaille ilma erillistä veloitusta. Yksittäinen kerta 5€.